Прем'єр-ліга. Чи зможуть «Ворскла» та «Верес» зупинити «Шахтар» і «Динамо»? Анонс 28-го туру

Прем'єр-ліга. Чи зможуть «Ворскла» та «Верес» зупинити «Шахтар» і «Динамо»? Анонс 28-го туру

У суботу, 21 квітня, стартує друге коло другого етапу чемпіонату Прем’єр-ліги

«Чорноморець» – ФК «Олександрія» – 14:00

Після 27-го туру між одеситами й олександрійцями доволі солідна, як для цієї стадії турніру, відстань – вісім очок. Цей фактор зумовлює те, що колективи, перебуваючи в одній групі, вирішують цілком різні завдання. З другого боку, є між цими командами спільна риса – невдалий (або не в усьому вдалий) виступ минулими вихідними, що спонукає до реабілітації.

Відсторонення: Романюк – немає.

«Сталь» – «Зірка» – 14:00

Паралельно одеському стартує другий матч Групи 2 – київський. Хоча тут ситуація дещо різниться: кропивничани випереджають кам’янчан на чотири залікові пункти, одначе як одні, так і другі поряд у таблиці, вирішуючи фундаментальне завдання – зберегти місце в УПЛ. Важливо пам’ятати, що, у разі перемоги «Сталі», вона впритул наблизиться до «Зірки».

Відсторонення: Г. Грачов – немає.

«Шахтар» – «Ворскла» – 17:00

Поза сумнівом, центральний матч суботньої частини 28-го туру. Можливо навіть, усього ігрового дня. Як уже зазначалося, протистояння донеччан і полтавців має специфіку: або перші виграють, забиваючи не менше трьох м’ячів і часто перемагаючи з великим рахунком, або має місце нічия. Цього сезону «Шахтар» провів дев’ять голів у трьох зустрічах із «Ворсклою».

Відсторонення: немає – Шарпар.

«Зоря» – ФК «Маріуполь» – 14:00

Недільна частина туру розпочнеться одним із варіантів донбаського дербі. Підходять до нього команди у різному настрої: південці виграли на вихідних і, за наслідком поразки луганців, наблизилися до них на відстань, ліквідувати котру можна за матч. Тим паче нинішня форма «Зорі», м’яко кажучи, насторожує.

Відсторонення: немає – немає.

«Олімпік» – «Карпати» – 14:00

Це, може, буде один із найцікавіших поєдинків вікенду. Бодай із такого ракурсу: «Олімпік», який іще недавно вважався абсолютним фаворитом у суперництві за Трофей престижу, розгубив очковий запас, і тепер до нього наблизились аж два конкуренти, серед яких – львів’яни. Виграють «Карпати» – вони стануть фаворитами у боротьбі за приз.

Відсторонення: немає – немає.

«Верес» – «Динамо» – 17:00

Завершальна зустріч першого туру другого етапу відбудеться у Львові, де «Верес» нещодавно зумів покласти «Динамо» на лопатки. Зайве нагадувати, що обидва колективи повинні налаштовуватися тільки на виграш: киянам слід наздоганяти «Шахтар», рівнянам докладати всіх зусиль, аби не загубити шанс уперше в історії вийти у єврокубки.

Відсторонення: немає – немає.

Джерело: УПЛ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: