Президент іспанської ліги закликає виключити «Манчестер Сіті» та «ПСЖ» з єврокубків

Президент іспанської ліги закликає виключити «Манчестер Сіті» та «ПСЖ» з єврокубків
Хав'єр Тебас

Хав'єр Тебас хоче, щоб ці клуби дискваліфікували вже зараз

Президент іспанської Ла ліги Хав'єр Тебас заявив, що «ПСЖ» та «Манчестер Сіті» обманюють контрольні органи УЄФА і не виконують умови фінансового fair play.

Керівник іспанського чемпіонату закликав виключити ці клуби з єврокубків вже зараз, не чекаючи наступного сезону.

«Ми бачимо, що «ПСЖ» та «Манчестер Сіті» за останні п'ять років вклали найбільшу кількість коштів у купівлю гравців, - наводить L'Equipe слова Тебаса. - Але їхні реальні доходи не дозволяють робити такі інвестиції. Тому вони винайшли фіктивних спонсорів із сумами, які не відповідають ринку».

«Ми порівняли доходи «ПСЖ» та «Сіті» з активами «Реала», «Барселони», «Манчестер Юнайтед» і «Баварії». Ці два клуби справді перевершують інших. Але всі доходи «ПСЖ» безпосередньо або побічно пов'язані з Катаром. Вони обманюють всіх», - зауважив він.

За його словами, якби це був навіть іспанський клуб, він би сказав те ж саме.

«Ми не можемо обманювати один одного. Я б не хотів участі клубу, що належить державі, у будь-яких турнірах. Якщо протягом сезону ми розуміємо, що «ПСЖ» та «Манчестер Сіті» обманюють нас, чому б їх не виключити зі змагань? Я думаю, що контроль за учасниками треба проводити до початку змагань, а не після», - підсумував Тебас.

Нагадаємо, футбольна ліга Іспанії свого часу заблокувала 222-мільйонний трансфер Неймара до «ПСЖ».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: