ПСЖ «прилетіло» покарання з докарантинних часів

ПСЖ «прилетіло» покарання з докарантинних часів
Яскравий приклад неспортивної поведінки
RMC Sport

УЄФА покарав ПСЖ за тролінг епохи, коли ще грали у футбол

Французський суперклуб отримав попередження від УЄФА за підсумками матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти дортмундскьої «Боруссії».

Зважаючи на світову пандемію SARS-CoV-2, що охопила нині весь світ, відмінила майже всі спортивні змагання на планеті на спровокує тектонічні зміни в футбольному житті Землі - видається, що то було у минулому житті.

Мабуть, вже ніхто й не пам’ятає, що ж сталося - крім, Главкому та УЄФА. Тому нагадаємо - гравці паризького клубу після перемоги покепкували над форвардом німецької команди норвежцем Ерлінгом Голланом.

screenshot_2020-04-01_at_10.50.56

Спортивна поведінка / Фото - УЄФА

Паризька команда демонстративно сіла в позу медитації, чим зімітувала фірмове святкування голу від норвезького вундеркінда. Таким чином форвард святкував голи в ворота ПСЖ у першій зустрічі (2:1), але по сумі двох матчів пройшов далі саме ПСЖ. Тому гравці показали, що добре сміється той, хто робить це останнім.

Даний епізод було кваліфіковано УЄФА, як неспортивна поведінка. Таким чином, останнім сміявся футбольний регулятор на громадський засадах, більш відомий як УЄФА

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: