П’ятов: Є претензії до партнерів - хтось бігав, а хтось ні

П’ятов: Є претензії до партнерів - хтось бігав, а хтось ні

Андрій П'ятов незадоволений грою своїх одноклубників

Голкіпер «Шахтаря» Андрій П’ятов прокоментував поразку від «Олександрії».

Гравець «Шахтаря» зазначив, що його команда дуже багато дозволяє супернику в їхньому штрафному майданчику.

«В епізоді з другим голом втратили гравця, перебудувалися неправильно. Одна людина скинула, а друга прийняла, розвернулася і вдало пробила. Ми дуже багато дозволяємо супернику в нашому штрафному. При першій же можливості відразу пропускаємо. Звичайно, були і претензії до партнерів. Хтось бігав, а хтось ні. Це найбільше збивало», - сказав П’ятов.

Також голкіпер назвав перемогу «Олександрії» заслуженою і привітав команду з перемогою.

«Після гри Фонсека нічого не говорив. А в перерві – так, накричав, звичайно, був незадоволений. Все по справі, ми самі винні. Вітаю «Олександрію» із заслуженою перемогою. Ми завжди прагнемо виграти. І після перерви виходили на поле, бажаючи здобути перемогу. Але після низки нереалізованих моментів були спустошеними, це видно відразу. Не було належного емоційного заряду», - продовжив Андрій.

«У мене думок про «Наполі» не було. У чемпіонаті важливо не втрачати свої очки, а гра з «Наполі» буде лише у вівторок. Тому я про це не думав. Але перед «Фейєнордом» ми теж допустили осічку. Напевно, тенденція, не дарма ж так виходить. Тільки наступна гра покаже, про що ми думали, до чого прагнули», - цитує Андрія П’ятова Террикон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: