Росіяни зламали найкращого хокеїста збірної Чехії. Він вибув до кінця чемпіонату (відео зіткнення)

Росіяни зламали найкращого хокеїста збірної Чехії. Він вибув до кінця чемпіонату (відео зіткнення)
Якуб Лауко провів на чемпіонаті світу всього шість секунд
Aleš Krecl, Český hokej

Якуб Лауко був єдиним леґіонером у складі чеської збірної

Нападник збірної Чехії з хокею провів лише шість секунд на домашньому чемпіонаті світу й вибув до кінця турніру через травму.

На самому старті зустрічі чехів з Росією, в якій господарі перемогли з рахунком 4:3, у центрі майданчика в Лауко грубо, коліном у коліно в’їхав Єґор Соколов, а коли Якуб вже падав, з ним зіткнувся ще й Дмітрій Воронков.

Лід Лауко покинув з допомогою партнерів за командою, а решту матчу подивився, сидячи на підтяжках з милицями.

Чи навмисним було це порушення, сказати складно, але поки Лауко залишав майданчик, трансляційна камера вихопила тренера росіян Валерія Брагіна, який підбадьорливо поплескує по плечах одного з учасників інциденту Воронкова.

Сьогодні, 27грудня, Лауко зробили медико-резонансну томографію. Діагноз невтішний: розрив бічних зв’язок на коліні, повідомляє портал Hokej.cz. Відновлення після такої травми займає до півроку.

Зауважимо, що 19-річний Лауко був єдиним північно-американським леґіонером чеської збірної. Він виступає за клуб Американської хокейної ліги «Providence Bruins». У 18-ти матчах поточного регулярного чемпіонату AHL Якуб закинув чотири шайби і віддав чотири результативних передачі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: