Російські окупанти вбили у Маріуполі маленьку українську гімнастку

Російські окупанти вбили у Маріуполі маленьку українську гімнастку

Катерині Дяченко було всього 10 років

Фото: sport24.ua

Катерина Дяченко загинула після прямого влучання снаряда ворожої артилерії в будинок

У Маріуполі загинула маленька Катерина Дяченко. Дівчинка займалася художньою гімнастикою, вона загинула в результаті обвалу будинку після прямого влучання ворожої артилерії, – повідомляє Sport24.ua.

Про смерть Катерини Дяченко повідомила її тренерка Анастасія Мещаненкова. Юна гімнастка народилася в 2011 році. За час кривавого вторгнення російські виродки вбили більше сотні українських дітей.

Українська футбольна спільнота повідомила про зникнення 20-річного півзахисника молодіжного складу футбольного клубу «Маріуполь» Родіона Плакси. Він проживає у Приморському районі міста, востаннє виходив на зв'язок 5 березня.

У Маріуполі пропав безвісти колишній капітан охтирського «Нафтовика» Леонід Боярінцев, уродженець міста Іловайськ Донецької області. Він разом із дружиною Ганною не виходить на зв'язок ще з 2 березня.

Юний футболіст київського «Атлета» Дмитро Євдоченко та його мати Марина Євдоченко загинули внаслідок обстрілу російськими окупантами. Це сталося під час евакуації із Броварського району Київської області. Дмитро грав у команді 2006 року народження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: