Ротань: Преса тисне на українських футболістів різними висловлюваннями

Ротань: Преса тисне на українських футболістів різними висловлюваннями

На думку Ротаня, футболісти української збірної не є слабкими

Півзахисник збірної України та «Славії» Руслан Ротань відповів на критику з приводу невиходу національної команди до фінальної частини чемпіонату світу-2018.

Синьо-жовті не скористалися шансом поборотися за вихід на ЧС-2018, поступившись у вирішальному матчі Хорватії (0:2) в Києві.

Україна зайняла 3-е місце в турнірній таблиці групи I, пропустивши вперед Ісландію і Хорватію, які змагатимуться за путівку на мундіаль в стикових матчах проти Греції.

На думку Ротаня, футболісти української збірної не є слабкими. Півзахисник вважає, що часом гравці потрапляють під тиск преси, що впливає на їх рівень виступів.

«Дивлюся, є критика, що не вийшли на чемпіонат світу, і все таке. Але мені є з чим порівнювати. У нас божевільні футболісти, але вони самі себе обмежують, плюс тисне преса різними висловлюваннями. Кажуть, що у нас слабкі гравці, які багато заробляють, але ви подивіться, що в Європі. Якщо не брати до уваги приблизно 50 футболістів, у яких дійсно рівень вище, всі інші рівні», - сказав Руслан Ротань в інтерв'ю «Футбол 1».

В рамках відбору на ЧС-2018 35-річний хавбек зіграв в семи поєдинках за синьо-жовтих, забивши 1 гол.

Нагадаємо, Ротань був викликаний тренерським штабом української збірної на товариську зустріч проти Словаччини, яка відбудеться 10 листопада у Львові.

Як відомо раніше, Руслан Ротань отримав у Києві тренерську ліцензію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: