Сербський футболіст збірної України завершує кар'єру

Сербський футболіст збірної України завершує кар'єру
Марко Девіч йде на футбольну пенсію
Фото - УПЛ

Марко Девіч зав'язує з кар'єрою професійного футболіста й мріє про повернення до Харкова

«Прощальний матч? Я думав на цю тему. Скажу відверто: буду закінчувати з футболом, адже контракт з «Сабахом» закінчився. Більше не бачу себе серед професійних футболістів», - розповів 36-річний серб.

Також Марко Девіч поділився думками з приводу того, яким бачить свій прощальний матч: «Що стосується прощального матчу, то хотів би провести його в Харкові, але напевно його не буде. Мабуть, прощальний матч не важливий, адже я багато зробив у футболі - встиг порадувати глядачів, особливо в Харкові».

З планами на майбутнє форвард поки не визначився, але вже думає про тренерство: «Поки вчуся, є невизначеність у цій сфері. Можливо буду тренером чи футбольним агентом. Ці дві речі поки фігурують в моїх думках».

Девіч прибув до України 2005 як другорядний гравець з непровідного сербського клубу. Першим місцем його роботи стала «Волинь», але по-справжньому форвард розкрився у «Металісті» Маркевича. Також Марко Девіч грав за Шахтар, кілька російських клубів (вже після війьскової агресії Росії). З 2008 року Девіч прийняв українське громадянство, що відркило йому шлях до збірної. В ній серб провів 35 матчів да забив 7 голів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: