Шестеро учасників олімпійської кваліфікації з боксу підхопили коронавірус

Шестеро учасників олімпійської кваліфікації з боксу підхопили коронавірус
Харків'янин Сергій Горсков переміг бійця, у якого через два тижні після поєдинку виявили коронавірус
Фото - XSport

Українським бійцям пощастило

Шестеро учасників олімпійської кваліфікації з боксу, який відбувався у середині березня в Лондоні (Велика Британія) підхопили коронавірус. Як відомо, змагання були припинені, не встигнувши набрати обертів, через оголошення майже в усіх країнах Європи карантину, пов'язаного зі спалахом пандемії.

Більше того, буквально через два тижні виявилося, що на Covid-19 захворів хорватський боєць вагової категорії до 91 кг Тоні Філіпі, якого в своєму стартовому бою переміг українець Сергій Горсков.

«На щастя, з Сергієм, як і рештою наших бійців, усе гаразд, - каже «Главкому» наставник збірної України з боксу Леонід Лоївський. – Хоча захворів з учасників лондонської кваліфікації не лише Філіпі, а двоє італійців, двоє турків, а Антон Кадушин, також тренер боксера з (окупованого – «Главком») Криму Глєба Бакши, який виступає за Росію. На щастя, з нашими хлопцями усе гаразд. До Києва ми повернулися 18 березня, а нині вже середина квітня. Якби щось було не так, це уже б проявилося».

Зауважимо, що торішній чемпіонат світу з боксу в Росії, на якому мали розігруватися олімпійські ліцензії, втратив свій статус через корупційний скандал, пов’язаний із Міжнародною федерацією аматорського боксу. Міжнародний олімпійський комітет вирішив розіграти перепустки в Токіо на трьох спеціальних турнірах у 2020-му. Але навіть першого з них повноцінно провести не вдалося.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: