Шевченко: мене не цікавить лідерство збірної України в групі

Шевченко: мене не цікавить лідерство збірної України в групі
Андрій Шевченко
Павло Кубанов

Головний тренер національної футбольної збірної розповів про підготовку команди до чергових матчів

Національна збірна України з футболу провела напередодні відкрите тренування в Києві. Головний тренер команди Андрій Шевченко розповів про підготовку до чергових матчів проти Литви та Нігерії.

Наразі головним завданням для збірної є вихід у фінальний турнір чемпіонату Європи 2020 року.

 «Перед початком відбірного циклу перед командою стояло завдання — посісти те місце, яке дозволить потрапити на чемпіонат Європи. Над цим працює весь тренерський штаб та Українська асоціація футболу. Будемо ми лідерами чи ні, мене це цікавить найменше», - зазначив на прес-конференції Шевченко.

Також головний тренер національної команди прокоментував деякі свої кадрові рішення щодо складу збірної. Зокрема він вважає, що чемпіони світу U-20 мають закріпитися в основних складах своїх клубних команд, щоб мати шанс зіграти в головній команді країни.

«Молодих гравців чекає велике майбутнє лише в тому випадку, якщо кожен із них підтверджуватиме свій рівень уже в нових клубах, у дорослому чемпіонаті. Ми за всіма спостерігаємо, у кожного є шанси. Але на даний момент вони мають закріпитися у своїх клубах і показувати той рівень гри, який наблизив би їх до національної команди», - переконаний тренер національної збірної.

Відсутність на відкритому тренуванні Євгена Коноплянки Шевченко пояснив вирішенням футболістом особистих питань. Нагадаємо, саме в день тренування збірної «Шахтар» офіційно повідомив про досягнення угоди з українським півзахисником.

Нагадаємо, збірна України грає 7 вересня у Вільнюсі проти Литви в матчі кваліфікації чемпіонату Європи. Потім 10 вересня в Дніпрі наша команда зіграє в товариському матчі проти Нігерії.

Наразі наша команда очолює групу В у відбірковому турнірі чемпіонату Європи. У нашої команди 10 очок після чотирьох матчів. По 4 очка мають Люксембург та Сербія (3 матчі).  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: