Це ганебно. Сину Кадирова віддали перемогу, яку він не здобув (відео)

Це ганебно. Сину Кадирова віддали перемогу, яку він не здобув (відео)
Бій Адама Кадирова зупинили, коли суперник почав відповідати на удари
Фото з відкритих джерел

Боксерський поєдинок зупинили одразу після того, як його суперник почав відповідати на удари

«Піддавки» у спорті – явище рідкісне. За це карають, адже трактуються подібні зустрічі як «неспортивна» поведінка. Здебільшого таке трапляється у виставкових іграх. Ніхто ж не буде застосовувати силовий прийом на хокейному майданчику проти Лукашенка, або відбивати шайбу, яку покотив Путін.

Але то дорослі, їм, як кажуть, можна. У Чечні ж пішли ще далі. Там 13-річному сину голови Чечні Рамзана Кадирова Адаму рефері в ринзі присудив перемогу, яку він не здобув.

Про бій Кадирова 6 квітня повідомляло агентство «Грозний-інформ» – воно вказувало, що перемога була зарахована технічним нокаутом, а Кадиров не залишив «жодного шансу» свого супротивника Аслану Біттірову з Кабардино-Балкарії.

Телеграм-канал «Підйом» опублікував відео фінального фрагмента бою, на якому рефері починає відраховувати нокаут противнику Кадирова, хоча той, всупереч правилам, не торкнувся підлоги третьою точкою опори. Після цього з кута Біттірова викинули рушник в знак визнання поразки.

Раніше сини Кадирова неодноразово перемагали в боксерських турнірах, однак в чесності їх перемог були сумніви - зокрема, батько одного з супротивників сина Кадирова повідомляв, що бій був зрежисований, а переможець визначений заздалегідь.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: