Стаховський розпочне Roland Garros з одним із найнезручніших своїх суперників

Стаховський розпочне Roland Garros з одним із найнезручніших своїх суперників
Чи зможе Сергій Стаховський завдати першої поразки Жілеві Сімону?
Великий теніс України

111-та ракетка світу Сергій Стаховський дізнався ім'я свого першого суперника на Відкритому чемпіонаті Франції (покриття - ґрунт, призовий фонд - €21 330 500).

В 1/64-й фіналу єдиний представник України в чоловічому одиночному розряді зустрінеться з 34-річним Жілем Сімоном із Франції, який посідає в поточному світовому рейтингу 29-те місце.

«Я був на жеребкуванні: в мішок закинули п'ять фішок, я був другим. В результаті мене витягли третім, - розповідає Стаховський «Великому тенісу України». - З Жілем Сімоном я граю в понеділок або у вівторок. Зараз оклигав трошки від мікротравми і будемо готуватися. Після матчу з білорусом Володимиром Ігнатиком (у другому колі відбору) відчув дискомфорт, але зараз працюємо над відновленням».

Рахунок особистих зустрічей у матчах Стаховського і Сімона 5:0 на користь французького тенісиста. Перша їхня зустріч відбулася ще на «ф'ючерсі» у Безансоні в 2005-му. Потім тули поєдинки в Турі: у Валенсії в 2010-му, в Гамбурзі-2011, Марселі-2015 і Антверпені-2018. У п'яти матчах Сергій відібрав у Жіля лише два сети.

Нагадаємо, що поступившись у фіналі кваліфікації, Стаховський пробився в основну сітку Roland Garros в статусі lucky looser.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: