Тренер, який відмовився їхати працювати у Росію, побажав «Динамо» витримати критику

Тренер, який відмовився їхати працювати у Росію, побажав «Динамо» витримати критику
Юрій Вернидуб

Юрій Вернидуб не розуміє критику київського клубу з боку деяких футбольних фахівців

Юрій Вернидуб щиро побажав тренерському штабу «Динамо» витримати напругу та тиск уболівальників і багатьох функціонерів, який створюється після поразки від «Вересу».

Про це сам головний тренер луганської «Зорі» заявив в інтерв’ю Dynamo.kiev.ua.

«Я завжди говорив, що від любові до ненависті – один крок. Зараз у таку ситуацію потрапило «Динамо». Я щиро бажаю тренерському штабу, клубу витримати цю напругу, це тиск з боку уболівальників і багатьох функціонерів», - сказав він.

«Я не шанувальник і не фанат «Динамо», оскільки є головним тренером «Зорі», але, тим не менше, бажаю «Динамо» витримати цю напругу. Не можу зрозуміти деяких людей з цією критикою», - додав Вернидуб.

Фахівець вважає, що критикувати можуть ті люди, які віддали частину свого життя київському клубу.

«А люди, які взагалі до цього не причетні... Нехай кожен розбирається, як то кажуть, у своєму городі, а у чуже лізти – це неправильно», - зауважив він.

«Олександру Хацкевичу бажаю терпіння, він стане тільки сильнішим. Знаю, що він був дуже хорошим і сильним футболістом, тому хочу йому побажати, щоб і в тренерській кар'єрі він був таким же міцним. Нехай у нього все вийде, й у майбутньому під його керівництвом «Динамо» досягне позитивних результатів», - зазначив тренер «Зорі».

Також Вернидуб зауважив, що для молодих виконавців «Динамо» протистояння у Лізі Європи проти «Лаціо» буде випробуванням.

«І нехай вони здобудуть позитивний результат у цьому протистоянні», - підсумував він.

Нагадаємо, Юрій Вернидуб дав 200%, що не поїде працювати у Росію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: