Українець Гераскевич перед заключним етапом замикає десятку Кубка світу

Українець Гераскевич перед заключним етапом замикає десятку Кубка світу
Владислав Гераскевич крок за кроком підбирається до вершин світового скелетону
Viesturs Lācis

Владислав видав черговий переконливий виступ у Калґарі

У Калґарі (Канада) відбувся етап Кубка світу зі скелетону, котрий був перенесений з німецького Кьонінґзеє. Брав у цих змаганнях участь 20-річний українець Владислав Гераскевич, котрий посів високе 12-те місце.

«Досі Влад брав участь у змаганнях тут, в канадському Калґарі лише один раз в житті, ще два роки тому, - пише на власній сторінці в «Фейсбуку» батько й тренер спортсмена Михайло Гераскевич. - Сьогодні син, не дивлячись на майже відсутній досвід їзди на цьому треку, продемонстрував і підтвердив рівень одного з найсильніших пілотів світу.
12-е місце та час, показаний тут, надихають на подальший прогрес. Щиро дякуємо всім, хто з нами. Ми всіх Вас любимо та цінуємо!»

Виграв етап у Калґарі олімпійський чемпіон Сочі-2014 Алєксандр Третьяков. Другим став олімпіонік Пхьончхана-2018 Юн Сун-Бін з Кореї, третім - латвієць Мартінс Дукурс.

Перед заключним кубковим етапом, який відбудеться завтра, 24 лютого, в тому ж Калґарі, Третьяков лідирує, випереджаючи Юн Сун-Біна на 39 очок. Гераскевич посідає десяте місце.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: