Українська хокейна ліга. «Білий Барс» взяв реванш у «Кременчука»

Українська хокейна ліга. «Білий Барс» взяв реванш у «Кременчука»

«Білий Барс» має 25 пунктів і відстає тільки на 5 балів від «Донбасу»

У першому матчі 11-го туру чемпіонату Української хокейної ліги зустрічалися «Білий Барс» та «Кременчук».

Вже на 38-й секунді матчу шайбу закинув Антон Бойков. Втім, «Білому Барсу» знадобилося не так багато часу, щоб відігратися - через 7 хвилин чисельну перевагу реалізував Данило Печерських. Тільки-но розігравши шайбу в центрі майданчика, Кирило Бондаренко побіг в атаку, і, обігравши голкіпера, вивів свою команду вперед.

На деякий час гра заспокоїлася, але під завісу першого періоду рахунок збільшив Кирило Бондаренко, який реалізував ще одне більшість своєї команди.

У другому періоді гра вирівнялася, команди стали приділяти більше уваги грі біля своїх воріт. На 38-й хвилині матчу захисники «Кременчука» упустили Івана Панова, який відправив шайбу в ворота.

На старті 3-го періоду свою другу шайбу в сезоні закинув Ілля Сеник, і рахунок став наближатися до розгромного. Пройшла хвилина, і Олексій Красильников здорово зіграв ключкою в повітрі, добивши шайбу в ворота після рикошету від голкіпера. Інформує прес-служба змагань.

Проте, більше шайб у цьому матчі кременчужани закинути не змогли. Зате відзначився нападник «Білого Барсу» Руслан Ефімочкін, який штовхнув Кирила Бондаренко на борт, коли той святкував третю закинуту шайбу в матчі. За це Ефімочкін був покараний великим і дисциплінарним штрафом до кінця поєдинку, який завершився на користь білоцерківців – 6:2.

Нагадаємо, що в попередній грі між клубами «Кременчук» виграв в результативному протистоянні за підсумками овертайму – 7:6.

Додамо, що «Білий Барс» має 25 пунктів і відстає тільки на 5 балів від «Донбасу». «Кременчук» на третьому місці – 17 очок.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

«Білий Барс» - «Кременчук» 6: 2 (3:1;1: 0; 2:1)

Шайби: 0: 1 Бойков, 00:38. 1: 1 Печерських (Тимченко, Ромащенко - більш.), 7:29. 2: 1 Бондаренко (Куцевич), 7:36. 3: 1 Бондаренко (Ядловський, Куцевич - більш.), 19.00 4: 1 Панов (Ядловський, Куцевич), 37:43. 5: 1 Сеник (Бондаренко, Ромащенко): 45:33. 5: 2 Красильников (Грицких), 46:38. 6: 2 Бондаренко (Ромащенко, Ядловський), 56:37.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: