Українська ралійна команда відправляється за титулами до Латвії й Естонії

Українська ралійна команда відправляється за титулами до Латвії й Естонії

Валерій Горбань і Сергій Ларенс візьмуть участь у гонках чемпіонатів Балтійських країн

Екіпаж Валерія Горбаня та Сергія Ларенса з команди Eurolamp WRT готовий до участі у важкому вікенді у Латвії та Естонії.

Ще у грудні минулого року організатори чемпіонатів Латвії та Естонії не прийшли до одного висновку та поставили на один тиждень дві фінальні гонки.

Rally Saaremaa пройде у статусі фінального етапу чемпіонату Естонії з ралі та збере на старті більше 100 екіпажів.

Екіпажі Валерія Горбаня з Eurolamp WRT та Рано Бундсена з A1M Motorsport  будуть головними дійовими особами на 51-му Saaremaa Rally – тільки вони є претендентами на чемпіонський титул в абсолютному заліку чемпіонату Естонії з ралі.

Після фінішу естонського чемпіонату саме ці два екіпажі зустрінуться вже на теренах західної Латвії.

Rally Liepaja має статус етапу чемпіонату Європи, але кожний день європейського заліку (субота та неділя) буде проходити у статусі окремого етапу чемпіонату Латвії.

Шостий етап латвійського чемпіонату буде проходити одночасно з фінальним днем Saaremaa Rally, тому екіпаж Eurolamp WRT вимушений буде пропустити його.

А ось заключний, сьомий, етап чемпіонату Латвії стане для Валерія Горбаня та Сергія Ларенса вирішальним. Саме він остаточно виявить переможців і призерів чемпіонату, оскільки на ньому буде присуджена більша кількість залікових балів, ніж на звичайних етапах чемпіонату.

Для участі в обох гонках українська команда Eurolamp WRT відправить два Mini JCW WRC та дві окремі бригади механіків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: