Українські фігуристи Назарова та Нікітін стали шостими на етапі Гран-прі у Японії

Українські фігуристи Назарова та Нікітін стали шостими на етапі Гран-прі у Японії
Нікітін і Назарова

Цей етап серії Гран-прі був єдиним, де брали участь українські спортсмени

Українські танцюристи Олександра Назарова та Максим Нікітін на шостому місці завершили свій виступ у «дорослій» серії Гран-прі з фігурного катання.

Вони взяли участь у змаганнях четвертого етапу, яким був турнір «NHK Trophy 2017» у японському місті Осака, та показали загальний результат 160.88 балів.

Це особистий рекорд учнів американського тренера Ігоря Шпільбанда, інформує офіційний сайт Української федерації фігурного катання на ковзанах.

Також рекордні для себе бали дует набрав у довільній програмі, де посів шосте місце, суттєво покращивши всі свої показники. Успішний прокат довільного танцю дозволив українцям отримати досить високі оцінки й обійти кілька сильних дуетів.

Судді оцінили «Піратів Карибського моря» Назарової та Нікітіна у 97.55 балів, а складові оцінки були такими: 49.26 за техніку та 48.29 за компоненти.

Після короткої програми українські фігуристи були сьомими.

Передбачувану перемогу святкували на цьому етапі Гран-прі олімпійські чемпіони-2010 Тесса Віртью та Скотт Мойр з Канади. Загальна сума балів, набраних ними за підсумками двох програм, становить 198.64.

Друге та третє місця зберегли за собою відповідно Медісон Хаббелл - Захарі Донохью (США) (188.35) та Анна Каппелліні - Лука Ланотте (Італія) (186.56).

Четвертий етап серії Гран-прі був єдиним за участю українських спортсменів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: