Українські картингісти відпрацювали на європейських тестах

Українські картингісти відпрацювали на європейських тестах
Олександр Бондарев

Тепер вони готуються до перших офіційних стартів у новому сезоні

Напередодні нового сезону українські картингісти активно тренуються у режимі тестів на європейських картингових трасах.

Так, починаючи вже з 11 січня Лев Крутоголов, Олексій Яремій та Едгар Анпілогов каталися на відомій італійській трасі в Адрії разом із командою Borsch Racing.

Олександр Бондарев, у межах підготовки до нового сезону, відпрацював вже другий тестовий вікенд – 11-12 січня в іспанській Валенсії та минулими вихідними в італійській Андрії, де вже наприкінці тижня відбудуться перші змагання італійської серії WSK.

Олександр у цьому році перейшов до більш дорослого класу MINI, незважаючи на те, що йому лише дев’ять років, і він ще два роки мав можливість виступати у класі MICRO.

Але, беручи участь у змаганнях у більш дорослій віковій категорії, Олександр матиме можливість продовжувати вдосконалювати свою професійну майстерність, заради досягнення нових спортивних висот.

Цього року Олександр виступатиме у складі нової для себе команди Gamoto Kart, і вже вперше випробував нове шасі Rookie Tony Kart 2019 року.

Крутоголов у сезоні 2019 року планує взяти участь у польських чемпіонатах ROK-CUP, ROTAX-CUP і в чемпіонаті Центральної та Східної Європи CEE-ROTAX, а також, можливо, у кількох гонках в Україні.

Найближчими вихідними українські пілоти візьмуть участь у першій гонці у сезоні Champions Cup WSK в італійський Адрії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: