Українські клуби втратили шанси на вихід у другий раунд Кубку Європи FIBA

Українські клуби втратили шанси на вихід у другий раунд Кубку Європи FIBA
«Дніпро» пока не здобув жодної перемоги на турнірі
Фото: ФБУ

«Черкаські Мавпи» та «Дніпро» не мають навіть теоретичних шансів на продовження боротьби

Чемпіони України «Черкаські Мавпи» та віце-чемпіон «Дніпро» провели свої матчі 4-го туру групового раунду Кубку Європи FIBA.

Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

«Мавпи» у номінально домашній грі, яка проходила в Литві, розгромно поступилися віце-чемпіонам Косова «Приштині».

Ця поразка означає для команди Максима Міхельсона те, що шансів на продовження боротьби у другому груповому раунді у неї не залишилось.

Лідери групи «Баккен Бірз» виграли 4 з 4 матчів, а «Приштина» оформила 3 перемоги в 4 поєдинках, двічі обігравши чемпіонів України.

Тепер навіть у разі двох перемог «Мавп» у заключних матчах групового раунду та двох поразках «Приштини», косовари зберігають за собою місце у наступному раунді, маючи перевагу в очних протистояннях з черкаським клубом.

4_04

Втратив шанси на продовження боротьби у другому груповому раунді єврокубку і «Дніпро». Команда Дениса Журавльова в 4-му турі вдома поступилась болгарському «Левськи», так поки що і не зумівши здобути першу перемогу в основній частині турніру.

Український клуб замикає турніру таблицю групи G з нулем в графі «перемоги» і навіть у разі двох перемог у заключних матчах євротурніру, не зможе наздогнати «Левськи» та «Катаю», у яких вже по 4 та 3 перемоги відповідно.

556

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: