Українські веслувальники-паралімпійці мають ліцензію на Токіо-2020

Українські веслувальники-паралімпійці мають ліцензію на Токіо-2020
Один з найбільш досвідчених українських екіпажів ще зберігає шанси на олімпійську ліцензію
World rowing

Продовжує боротьбу за омріяну путівку і екіпаж чоловічої парної четвірки

В австрійському Лінці тривають змагання найсильніших представників академічного веслування, які на чемпіонаті світу розігрують не лише нагороди, а й ліцензії на Олімпійські і Паралімпійські Ігри 2020 року.

Ряд українських екіпажів не зміг пробитися до фіналів А/B, де можна здобути перепустки у Токіо. Втім є і приємні новини.

У паралімпійському класі наша змішана двійка Світлана Богуславська (Ярослав Коюда PR2 Mix2x), пройшла до фіналу А, посівши загальне друге місце з часом 8.21.73, і таким чином вже гарантував собі ліцензію на Паралампійські Ігри.

Продовжують боротьбу і одні з фаворитів національної збірної України, бронзові призери торішьного чемпіонату світу, фіналісти Олімпійських Ігор в Ріо, парна четвірка (М4х) Дмитро Міхай, Сергій Гринь, Олександр Надтока, Іван Довгодько. У втішному раунді наш екіпаж посів п'яте місце з часом 5.42.97 (щоб вийти до фіналу А, треба було посісти перше-третє місце). Далі наші хлопці будуть змагатися у фіналі В, який пройде 31 серпня о 13.36 за київским часом. Нагадаємо, що екіпажі, які посядуть перше-друге місце у фіналі В, отримають ліцензії на Олімпійски ігри-2020.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: