Український боєць, який є членом ОПЗЖ, відмовився битися з росіянином

Український боєць, який є членом ОПЗЖ, відмовився битися з росіянином
Член ОПЗЖ Ярослав Амосов не хоче битися з росіянами
Фото - XSport

Росіянин Андрєй Корєшков зробив зустрічний реверанс

Український боєць змішаного стилю Ярослав Амосов розповів, що не хотів би проводити поєдинків з росіянами. Про це повідомляє «Спорт-Експрес».

Спортсмен, який має контракт з промоцією Bellator, зазначив, що підписував контракт з американською організацією не для того, щоб зустрічатися зі спортсменами з Росії.

За словами Амосова, в ЗМІ міркували про його можливий поєдинок з Андрєєм Корєшковим, але росіянин заявив, що не горить бажанням битися з ним. Українець відповів, що у нього така ж думка щодо цього бою.

26-річний Амосов виступає в напівсередній ваговій категорії, в рамках організованих Bellator турнірів провів чотири бої, в усіх здобув перемоги. 29-річний Корєшков виступає в змаганнях промоушену з 2012 року. За цей час він провів 17 боїв в Bellator, здобув 11 перемог і зазнав чотирьох поразок.

Зауважимо, що Ярослав Амосов на останніх парламентських виборах балотувався у виборчому списку Опозиційної платформи «За життя» під номером 94. На сайті Центральної виборчої комісії вказано, що він народився 9 вересня 1993 року, є громадянином України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, працює помічник тренера з бойового самбо та рукопашного бою в спортивному клубі «Гермес», проживає в місті Ірпінь Київської області, судимість відсутня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: