Видатний у минулому футболіст шокований безпечністю Лукашенка в питаннях коронавірусу

Видатний у минулому футболіст шокований безпечністю Лукашенка в питаннях коронавірусу
Олександр Глєб здивований легковажністю співвітчизників. На чолі з головним із них
Динамо від Шурика

Олександр Глєб дотримується карантину самостійно

Колишній футболіст збірної Білорусі Олександр Глєб, відомий за виступами за лондонський «Арсенал» і «Барселону», розповів про обстановку на Батьківщині на тлі пандемії коронавірусу.

«Коронавірус скасував Лігу чемпіонів і Лігу Європи. Це добре, оскільки треба спробувати його зупинити. УЄФА вчинив правильно. Але в Білорусі всім все одно. Це неймовірно. Можливо, через тиждень або два зупинимося і ми. Ймовірно, наш президент просто стежить за розвитком подій. Усі тут знають, що сталося в Італії та Іспанії. Це нездорово. Але люди з адміністрації президента Білорусі вважають, що все не так страшно, як у новинах. Так мислять і чимало молодих людей, і студенти. Я ж залишаюся вдома зі своєю сім'єю. Але коли виходжу, вулиці і ресторани і раніше заповнені людьми», - цитує Глєба The Sun.

Спалах COVID-19 була зафіксований у кінці минулого року в густонаселеному китайському місті Ухань. За останніми даними, від коронавірусу померло понад 17 тисяч осіб. При цьому з числа тих, що заразилися вилікувалося понад 103 тисячі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: