Лише дві європейські країни не відмінили футбольні змагання

Лише дві європейські країни не відмінили футбольні змагання
Хачеріді змушений грати у час пандемії

Продовжують гратися зі здоров’ям людей дві сусідки України

Через пандемію коронавіусу абсолютна більшість європейських і світових футбольних чемпіонатів зупинили свою діяльність, однак є 2 країни Європи, де матчі тривають.

Так, у футбол продовжують грати в турецькій Суперлізі і білоруській Вищій ліз (стартує 19 березня)і.

При цьому в обох країнах зафіксовані випадки захворювання на коронавірус нового типу - у Туреччині число захворілих становить близько 100 осіб, в Білорусі – близько 50.

У понеділок, 16 березня, на європейському континенті було шість національних чемпіонатів, які не оголошували про припинення турнірів.

За дві доби ситуація змінилася. За цей час на паузу стала українська Прем'єр-ліга, чемпіонат Угорщини, а також російська Прем'єр-ліга і сербська Суперліга.

Чим керуються футбольні влади Білорусі та Туреччини - загадка.

Зазначимо, що в обох першостях грають українські легіонери й вони наражаються на небезпеку.

У Туреччині грають 4 українця: за «Різеспор» виступають Денис Гармаш, Микола Морозюк і Андрій Борячук. А в другому дивізіоні Євген Селезньов захищає кольори «Бурсаспора». Сергію Рибалці, який грав за «Сівасспор» пощастило призупинити контракт - в нього травма й він не мусить наражати себе на небезпеку.

У Білорусі грають 9 українців:  за клуб «Динамо-Брест» грають Артем Мілевський та Євген Хачеріді. Також у Вищій лізі зможуть пограти в футбол Артем Сухоцький («Динамо» Мінськ), Гегам Кадімян («Нєман» Гродно), Дмитро Рижук (ФК «Мінськ»), Максим Каленчук (ФК «Вітебськ»), Сергій Чеботаєв (ФК «Слуцьк»), Олександр Мігунов та Олексій Ковтун («Рух» Брест).


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: