Відео, яке розірвало інтернет: футболісти «Інгульця» вітають свого президента з уродинами

Відео, яке розірвало інтернет: футболісти «Інгульця» вітають свого президента з уродинами
Олександр Поворознюк - один із найколоритніших персонажів українського футболу
Латифундист

Такої концентрації креативу в купі з вишуканістю давно не бачив навіть український футбол

Сьогодні, 6 березня своє 48-річчя святкує власник першолігового футбольного клубу «Інгулець» з селища міського типу Петрове на Кіровоградщині Олександр Поворознюк.

З цієї нагоди футболісти й тренери клубу записали для свого працедавця унікальне відео, після якого, за влучним висловлюванням одного з поціновувачів таланту пана Поворознюка, світ вже ніколи не буде таким, як раніше.

Культовим персонажем українського футболу Олександр Поворознюк став завдяки своїм колоритним висловлюванням, а надто - побудованій на клубному стадіоні клітці для виїзних фанатів, котра більше схожа на вольєр.

«Це клітка не для нормальних уболівальників, а для дебілів, які неправильно себе поводять, - прокоментував пан Поворознюк. - Через те їх туди кидають і закривають. На кожному стадіоні повинно це бути. І в мене є. Ми спеціально цей сектор встановили на видному місці, щоб усі його бачили і думали головою перед тим, як щось робити неправильно».

ingulets

Найзнаменитіша конструкція пана Поворознюка. Фото з соцмереж

А ось найсвіжіше висловлювання, з недільного випуску в програмі «Профутбол», яке стосується договірних матчів і участі в них футболістів команди з Петрового: «Я, як людина, яка вкладає гроші в футбол, знаю, що робити. Буду чинити радикально. Щоб не говорили, що кого-то лякаю, але в мене Пащенко колись здавав гри, де він зараз? Йшов, подивився вгору, потрапив у каналізаційний люк, з поламаними ногами. З поламаними ногами, зазвичай, в футбол не грають. От і все. Боженька не фраєр - він все бачить. Щоб не говорили, що я буду когось вбивати, прибивати, ні, я на себе гріх такий брати не буду, але вони своє знайдуть».

З Днем народження Вас, Олександре Григоровичу!

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: