WSBK. Володарем поулу на Маньї-Кур став Сайкс, Рей – другий

WSBK. Володарем поулу на Маньї-Кур став Сайкс, Рей – другий
Фото взяте з сайту motorsport.com

Володарем поулу став Том Сайкс, який на останній хвилині перевершив час свого товариша по команді Джонатана Рея

Джонатан Рей (Kawasaki Racing Team WorldSBK) із першим заліковим колом посів першу позицію. Через кілька хвилин на другу позицію піднявся його товариш по команді Том Сайкс, випередивши Хав’єра Фореса (Barni Racing Team), котрий був перед цим другим.

З першим колом на другому виїзді Рей зменшив свій час майже на секунду. На останній хвилині Сайка випередили одночасно три гонщики, але він зміг не лише випередити їх, а також очолити протокол кваліфікації та стати володарем поулу з часом, на 0,147 секунди кращим за час Рея.

Рей стартуватиме у першій гонці другим. Третє місце на першій лінії виборов Лоренцо Савадорі (Milwaukee Aprilia). Він та решта пілотів були на сім десятих та більше повільнішими за двох гонщиків Kawasaki.

Четвертим став Форес, п'ятим Алес Лоус (Pata Yamaha Official WorldSBK Team), шостим Чаз Девіс (Aruba.it Racing – Ducati). Сьоме місце посів Мікаель Рубен Рінальді (Aruba.it Racing - Junior Team), восьме Лоріс Баз (GULF ALTHEA BMW Racing Team).

Перші дві позиції у першому Суперпоулі посіли Леон Кам’єр (Red Bull Honda World Superbike Team) та Топрак Разгатліоглу (Kawasaki Puccetti Racing). У другому Суперпоулі Разгатліоглу поліпшив свою позицію до дев’ятої, Кам’єр залишився 11-м.

Юджин Лаверті (Milwaukee Aprilia) був найшвидшим із самого початку першої кваліфікації. Він поліпшив свій час на десяту та залишався на першій позиції до кінця сесії. Кам’єр випередив гонщика Aprilia перед картатим прапором, Разгатліоглу посів друге місце з колом, на шість сотих краще за час Лаверті, із заключною спробою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: