«Я тобі покажу, хто на кого напав і з ким у нас війна». Ветеран АТО викликав Усика на бій

«Я тобі покажу, хто на кого напав і з ким у нас війна». Ветеран АТО викликав Усика на бій
Андрій Грачов пропонує Усику бій за законами вулиці
Фото із соцмереж

Ще один українець вирішив провчити боксера за його висловлювання

Вінничанин Андрій Грачов, учасник російсько-української війни, а нині начальник відділу у справах ветеранів війни та учасників бойових дій управління соціальної підтримки та державних гарантій облдержадміністрації Вінничини, викликав на спаринг боксера Олександра Усика. Той нещодавно потрапив у базу «Миротворця» через пропаганду дружби з Росією, і вже відреагував на виклик на бій від борця Богдана Грицая.

«Простий хлопець із Вінниці, неодноразовий призер України по боротьбі дзюдо і самбо. Мені 37 років. Я не так сильно тренуюся, як колись, але я тобі обіцяю, дуже ґрандіозний бій», – звертається до Усика вінничанин через «Фейсбук».

Він переконаний, що Усик і трьох хвилин «не виживе» в раунді з ним. 

«Як ветеран, як бойовий офіцер, як людина, яка все життя в спорті, я тобі покажу, хто на кого напав і з ким у нас війна… Битися будемо за законами війни і вулиці. Так як завжди», – додає Андрій Грачов.

Додамо, що Усик нещодавно разом із іншим боксером Василем Ломаченком знявся у документальному фільмі про московське православ’я «Здрастуй, брат, Христос воскрес!», розміщеному 5 травня на YouTube-каналі російського монастиря «Корсунська пустинь». У фільмі він, серед іншого, заявив, що і далі підтримуватиме контакти зі своїми друзями з РФ, незважаючи на хейт на свою адресу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: