Як тримати форму під час карантину: поради від відомого борцівського тренера

Як тримати форму під час карантину: поради від відомого борцівського тренера
Анатолій Гуральський - із найобдарованішим зі своїх нинішніх вихованців, чемпіоном Європи серед молоді Олексієм Борутою
Фото - прес-служба управління спорту КОДА

Анатолій Гуральський розповів, що порадив підопічним перед ізоляцією

Своїм тренувальним досвідом в умовах карантину поділився відомий тренер з вільної боротьби, майстер спорту СССР Анатолій Гуральський. Тренерською діяльністю фахівець займається вже понад 30 років і наразі тренує юних вільників в Українці на Обухівщині Київської області. Там же, в Українці наодинці в квартирі пан Анатолій стійко переносить нові реалії життя, спілкуючись з вихованцями та їх батьками телефоном.

«А ще кожного ранку ганяю голубів з підвіконника за вікном. З ранку воркують, спати не дають», - жартує тренер.

«Тренуватися в залі нам заборонено, тому я відправив дітей тренуватися вдома, - каже пан Гуральський прес-службі управління спорту Київської обласної держадміністрації. – Тренуються, щоправда не всі, не всіх я і контролюю. Зараз відповідальність за тренувальний процес більше на батьках. На початках карантину борці збиралися по двоє на вулиці, бігали кроси, відпрацьовували стійки і прийоми в лісі. Також робили вправи з гумою, займалися на турніках, брусах.

Чому саме батьки контролюють? Тому що якби я там з'явився, а біля мене кілька спортсменів, то б знайшлися доброзичливці, які б повідомили «куди потрібно». Ми з батьками регулярно  зідзвонюємося і вони мені звітують, наприклад, скільки присідань робить дитина, віджимань, вправ для пресу. Також вони розтягуються, чіпляючи гуму за батарею. Тобто, щось вони все одно роблять».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: