Юні українські картингісти відкрили для себе новий сезон в Італії й Іспанії

Юні українські картингісти відкрили для себе новий сезон в Італії й Іспанії

Виступали Едгар Анпілогов, Олександр Бондарев і Лука Федоренко

Минулого вікенду українські картингісти змагались одразу на двох різних трасах: Едгар Анпілогов та Олександр Бондарев в Італії, а Лука Федоренко в Іспанії.

В італійській Адрії пройшов Кубок Чемпіонів серії WSK, у якому взяли участь Анпілогов і Бондарев.

З 82-х учасників класу MINI українці вдвох вдало пройшли відбірні хіти та зайняли 33-тє та 34-те місця, і з кожним наступним хітом покращуючи свої результати. Так, перший хіт Бондарев завершив на 18-му місці, а у п’ятому він фінішував вже п’ятим.

У неділю на пілотів чекали дві півфінальні гонки та два фінали: головний і фінал B.

Едгар Анпілогов у півфіналі зайняв 18-ту позицію і, таким чином, потрапив у фінал B, хоча від головного фіналу його відділяла лише одна позиція.

В Олександра півфінал не задався через дуже жорстку боротьбу між пілотами за потрапляння у фінал. У першому ж повороті відбулось зіткнення, й Олександр відкотився на 28-му позицію, але він продовжив боротьбу, відвойовуючи позицію за позицією. Він піднявся до 21-ої, тобто до фіналу залишилося чотири позиції та два кола, але чергове зіткнення призвело до пошкодження зірочки і зльоту ланцюга.

У фіналі B Едгар, стартуючи з першої позиції, втримав за собою лідерство і фінішував першим.

Водночас, 7-річний Лука Федоренко змагався у першій для себе гонці у новому сезоні на картодромі Kartódromo Lucas Guerrero в іспанському місті Чіва. Тут відбулися змагання Hivern Karting.

У новому класі «Alevín» Лука пройшов першу гонку з новою для себе командою Kart Republic Spain, закінчивши на восьмому місці з хорошим досвідом на майбутнє.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: