«З Днем народження, командире»: футболіст «Карпат» привітав бабусю світлиною з прапором із Леніним (фото)

«З Днем народження, командире»: футболіст «Карпат» привітав бабусю світлиною з прапором із Леніним (фото)
Принципи Олексія Хахльова трохи розбігаються з цінностями прихильників клубу. який він представляє 
Фото - Instagram Олексія Хахльова

Батько гравця, екс-зять Віктора Ющенка в привітанні назвав маму «комсомолкою»

Чемпіон світу-2019 серед молоді, а нині футболіст львівських «Карпат» Олексій Хахльов дуже оригінально привітав бабусю з Днем народження. У «сторіс» в Instagram спортовець виставив спільне фото з іменинницею, якій сьогодні, 1 травня виповнюється 76 років. І підписав його (мовою оригіналу): «С Днем рождения, главный командир!»

Але суть не в підписі, а в тому, що бабуся і внук тримають у руках. А це – червоний стяг зі зображенням Ульянова-Леніна, з підписом «животноводу-победителю». Правда, після обурливих коментарів Хахльов-молодший швидко видалив світлину.

khakhlyov0Олексій Хахльов з бабусею і прапором

Привітав маму в соцмережах також і президент Рівненської обласної федерації футболу, колишній зять третього президента України Віктора Ющенка Олексій Хахльов-старший. Поміж інших чеснот, люблячий син назвав маму (дослівно) «камсамолкою».

Зауважимо, що в інформації на сайті Федерації футболу Рівненщини є інформація про Софію Хахльову: «1944 року народження. Більш ніж 50 років працює в Острозькій допоміжній школі-інтернаті вчителем української мови та літератури. Має вищу педагогічну освіту. Нагороджена відзнакою «Відмінник народної освіти».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: