Збірна України з хокею зазнала другої поразки на чемпіонаті світу

Збірна України з хокею зазнала другої поразки на чемпіонаті світу
Фото: ФХУ

Цього разу наша команда програла збірній Хорватії

Збірна України з хокею зазнала другої поразки на чемпіонаті світу в дивізіоні IB, який проходить в Литві.

У третьому матчі українська збірна з рахунком 2:4 програла команді Хорватії.

Підопічні Савицького просто провалили перший період зустрічі, пропустивши у свої ворота три сухих шайби. У підсумку Сергій Гайдученко поступився місцем у воротах Богдану Дяченку, для кого цей матч став дебютним. Голкіпер «Донбасу» вдало відпрацював залишок часу у першому періоді, тому Україна більше не пропускала, однак скоротити відставання також не змогла.

У другому періоді наша команда мала класний шанс скоротити відставання бодай в одну шайбу, однак Анатолій Бойков не зумів реалізувати буліт. В результаті надійна гра Дяченка дозволила піти на останню перерву з незмінним рахунком 0:3 не в нашу користь.

Лише в середині третього періоду Україна змогла розмочити ворота суперника, а трохи згодом закинула і другу шайбу - відзначилися Катрич та Німенко. Втім, дотиснути суперника нашій збірній не вдалося. За хвилину до сирени Савицький випустив замість Дяченка шостого польового гравця, однак все це завершилося четвертим голом Хорватії вже у порожні ворота української збірної.

У підсумку Україна програла 2:4 і опустилася на передостанню сходинку турнірної таблиці. Тепер підопічним Савицького залишається боротися лише за збереження прописки.

Як відомо, у попередньому матчі підопічні Савицького програли 0:2 Естонії, а у першому турі перемогли Румунію (3:0).

Чемпіонат світу з хокею

Дивізіон IВ

Україна - Хорватія 2:4 (0:3, 0:0, 2:1)

Шайби: 4:36 - Янкович (Сензель, Благусь) - 0:1, 11:51 - Заноскі (в меншості) - 0:2, 13:06 - Канаєт (Тадич) - 0:3, 46:56 - Катрич ( Буценко, Бабинець) - 1:3, 53:00 - Німенко (Міхньов, Ігнатенко) - 2:3, 59:58 - Ведлін (порожні ворота) - 2:4

.png_87.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: