Мінспорту продовжує дивувати: мобілізацію футбольних функціонерів скасовано

Мінспорту продовжує дивувати: мобілізацію футбольних функціонерів скасовано
Мінспорту опублікувало наказ про визначення важливості Shakhtar Social
фото з відкритих джерел

Такий статус дозволяє не мобілізувати військовозобов'язаних працівників благодійного товариства Shakhtar Social

 

Міністерство молоді та спорту опублікувало наказ про визначення благодійного товариства Shakhtar Social спілкою, яка є критично важливою для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення у особливий період. 

В наказі зазначається, що благодійне товариство «Шахтар Сошіал» відповідає критеріям, встановленим підпунктами 4, 5 і 6 пункту 2 Порядку та критеріїв визначення підприємств, установ і організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 2023 р. № 76 «Деякі питання реалізації положень Закону України».

Також в наказі зазначається, що управлінню роботи з персоналом має забезпечити надсилання його копій до Міністерства економіки України та Генерального штабу Збройних Сил України.

Раніше критично важливою для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період спілкою було визначено УАФ.

До слова, міністерство юстиції України не реєструвало наказ Міністерства молоді та спорту, який забороняє українським спортсменам брати участь у міжнародних змаганнях, якщо у них змагаються російські та білоруські спортсмени. 

Читайте також: Угорщина відмовилася приймати Євро-2024 з фігурного катання: названо причину

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: