В районі, де зник приватний літак з футболістом Еміліано Салою, виявлені уламки

В районі, де зник приватний літак з футболістом Еміліано Салою, виявлені уламки
В морі були знайдені подушка, яскраво-помаранчевий предмет, коробка і безліч білих предметів, що плавали близько шматка металу
Кадр: The Independent / YouTube

Походження цих уламків поки не встановлено

Пошукова група виявила уламки в районі, де зник приватний літак з футболістом Еміліано Салою на борту.

Про це Sky Sports розповів офіцер авіаційного пошуку Нормандських островів Джон Фітцджеральд, який очолює операцію.

За словами офіцера, в морі були знайдені подушка, яскраво-помаранчевий предмет, коробка і безліч білих предметів, що плавали близько шматка металу. Походження цих уламків поки не встановлено.

Поліція Гернсі, в окрузі якої стався інцидент, в Twitter запропонувала чотири версії події: згідно з першою версією, літак приземлився у якомусь місці, але не зумів вийти на зв'язок. Друга версія – повітряне судно приземлилося на воду, після чого потерпілих підібрав корабель, який пропливав повз, і вони все ще не вийшли на зв'язок.

Також поліцейські не виключають, що після приземлення на воду, пасажири, які перебували у літаку, скористалися рятувальною шлюпкою, що була на борту. Згідно з останньою версією, літак розбився після удару об воду, після чого потерпілі опинилися у морі. При цьому уточнюється, що пріоритетною була обрана версія з рятувальною шлюпкою.

Пошуки повітряного судна тривають. За повідомленням поліції, в місці ймовірного краху працюють три літаки і вертоліт. Температура води в Ла-Манші в січні в середньому дорівнює восьми градусам.

Як відомо, напередодні футбольний, і не тільки, світ струсонула новина про те, що над Ла-Маншем зник з радарів невеличкий літак PA 46-310P Malibu, на борту якого були тільки пілот та Еміліано Сала. Інформацію, що повітряного транспорту більше не видно, оголосили служби екстреної допомоги Нормандських островів.

Еміліано Рауль Сала Таффарел буквально кілька днів тому, а саме 19 січня, підписав контракт з клубом англійської прем'єр-ліги «Кардіфф Сіті», який придбав аргентинця у французького «Нанта» за рекордну для себе суму.

Називалася цифра в 15 млн фунтів. І ось Сала розібрався зі всіма своїми справами у Франції та мав знову прибути у розташування нової команди. Але не долетів...

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: