«Динамо» здолало «Арсенал-Київ», граючи у дев'ятьох майже увесь другий тайм

«Динамо» здолало «Арсенал-Київ», граючи у дев'ятьох майже увесь другий тайм
Фото взяте з сайту sport.ua

Столичне дербі між «Динамо» та «Арсеналом» несподівано виявилось цікавим і нервовим

Одразу два вилучення у другому таймі змусили «Динамо» догравати майже 30 хвилин матчу вдев'ятьох проти одинадцяти «канонірів». Спочатку свою команду підвів голкіпер Бущан, який вперше у сезоні зайняв місце у воротах, він помилився на виході і змушений був порушувати правила проти Сергія Гриня. Арбітр розцінив епізод як «фол останньої надії».

Ще більш безглуздим виглядало вилучення Шабанова, який невиправдано пішов у грубий підкат у центрі поля поля проти того ж Гриня. Безсумнівна червона картка для Артема.

Цей епізод також став фатальним для наставника «Динамо» Олександра Хацкевича. За надмірне сперечання арбітр відправив тренера додивлятися гру з трибуни.

Щодо голу, то його «Динамо» забило ще у першому таймі. Після прострілу Морозюка на випередження зіграв Дуелунд, який вколотив м'яч у ближній від голкіпера кут.

Але навіть чисельна перевага, яку «Арсенал-Київ» отримав у другій половині гри ніяк не допомогла «Арсеналу».

До реально небезпечних нагод у воріт Бойка так і не дійшло. «Динамо» спокійно довело поєдинок до перемоги, яка все ж залишила багато запитань перед грою киян у Лізі Європи, де за подібні помилки і відсутність дисципліни карають куди жорсткіше.

Чемпіонат України з футболу

Матч 10-го туру

«Арсенал-Київ»-«Динамо» 0:1 (0:1)

Голи: 0:1 - Дуелунд (35)

«Арсенал-Київ»: Сітало, Насонов, Майданевич, Карась, Сагуткін, Евтоскі, Домбровський,  Семотюк (Баланюк, 46, Стрижак, 87), Семенюк, Доронін (Бушман, 83), Гринь

Динамо»: Бущан, Кендзьора, Бурда, Шабанов, Піварич, Сидорчук, Буяльський, Морозюк (Бєсєдін, 73), Циганков, Дуелунд (Бойко, 56), Вербич

Попередження: Домбровський, Карась, Сагуткін, Евтоскі - Бурда, Морозюк, Бєсєдін

Вилучення: Бущан (52), Шабанов (75)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: