Огляд 25-го туру Української хокейної ліги

Огляд 25-го туру Української хокейної ліги
«Донбас» в Києві перемогою завершив свою виїзну серію
Фото: УХЛ

Складна перемога для «Донбасу» в Києві і три очки «Дніпра» в Білій Церкві

26 грудня завершився 25 тур Української хокейної ліги, в межах якого «Донбас» в Києві перемогою завершив свою виїзну серію, а «Дніпро» в Білій Церкві обіграв «Білий Барс» і скоротив до мінімального відставання від першого місця в турнірній таблиці 

Про це повідомляє прес-служба ліги.

Нагадаємо, що третій поєдинок 25 туру між «Кременчуком» і МХК «Динамо» був перенесений на 17 лютого.

«Крижані Вовки» - «Донбас» 3:5 (1:0; 1:1; 1:4)

«Донбас» ще до старту поєдинку вважався явним фаворитом цієї зустрічі, та ще й після переможного поєдинку в Кременчуці у донеччан був запал на успішний результат і в Києві. Проте, саме «Крижаним Вовкам» під завісу першого періоду вдалося відкрити рахунок, і хоч донеччани змогли відігратися, на третій період команди вийшли за рахунку 2:1 на користь київської команди.

Уже який поєдинок поспіль саме третій період виявляється провальним для підопічних Миколи Сидорова. Втома і коротка лавка позначаються на грі клубу, що не дозволяє киянам утримувати позитивний результат в матчах.

Це позначилася і в грі проти «Донбасу» - за решту 20 хвилин зустрічі «Вовки» пропустили 4 шайби і відповіли лише одним влучним кидком, що дозволило команді Сергія Вітера завершити виїзну серію перемогою і заробити чергові три очки.

«Білий Барс» - «Дніпро» 1:3 (0:1; 1:2; 0:0)

Дуже важким видався цей матч для білоцерківської команди, яка повернулася додому після мінімальної поразки від МХК «Динамо». Зараз «барсам» дуже важливо чіплятися за очки і не втрачати позицій, однак утримувати результат протягом всієї гри у команди Костянтина Буценка так і не виходить.

Примітний той факт, що всі три шайби «Дніпро» закинув в більшості, що дозволяє херсонцям володіти другим в лізі відсотком реалізації чисельної переваги (23.47%).

Підсумкова перемога 3:1 дозволила «Дніпру» впритул наблизитися до «Кременчука» в турнірній таблиці, і тепер команди розділяє лише 1 очко. «Білий Барс» ж випереджає МХК «Динамо» на 6 балів, але вже 29 грудня клуби зустрінуться на льоду в Білій Церкві.

__25__01

Нагадаємо, що 26 тур УХЛ відбудеться 29 грудня. У цей день о 13:00 «Дніпро» зіграє з «Крижаними Вовками», а «Білий Барс» в той же час почне гру проти МХК «Динамо». У свою чергу, о 17:00 «Донбас» проведе центральний матч туру проти «Кременчука».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: