Шовковський: Колишня теща кидалася в мене камінням, а потім стріляла з пістолета (відео)

Шовковський: Колишня теща кидалася в мене камінням, а потім стріляла з пістолета (відео)
Олександр Шовковський

Екс-голкіпер «Динамо» повідомив про напад з боку своєї колишньої тещі

Екс-голкіпер збірної України та «Динамо» Олександр Шовковський повідомив про напад з боку своєї колишньої тещі.

За словами Шовковського, теща його колишньої дружини Ольги Альонової кидался в нього камінням, а також стріляла з пістолета.

«Приїхавши у встановлені судом і підписані Ольгою Альоновою (колишня дружина Шовковського - прим.) час і місце, щоб забрати доньку, не застав удома ні матері, ні доньки. Зате там виявилася Любов Альонова, мати Ольги Альонової, яка неодноразово була викрита в пристрасті до алкоголю і на яку є неодноразові заяви в поліцію про те, що вона вживає його у великих кількостях, яка дозволяє собі ображати і навіть піднімати руку на мою доньку», - написав Шовковський у Facebook.

«Спочатку Любов Альонова прицільно в голову кидала в мене завчасно заготовленими камінням з балкона, а потім почала стріляти у мене з пістолета. Вона зробила три постріли, цілячись в мене. На постріли вибігли люди з сусідніх будинків і запропонували надати допомогу», - написав Шовковський.

Нагадаємо, в січні колишній голкіпер збірної України потрапив у ДТП, в'їхавши в зграю диких кабанів, які перебігали через дорогу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: