Стало відомо, за скільки Ілон Маск продав акції Tesla

Стало відомо, за скільки Ілон Маск продав акції Tesla
З початку 2022 року акції компанії Ілона Маска обвалилися на 68%
фото: trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr

З початку 2022 року акції компанії Tesla обвалилися на 68%

Засновник Tesla Ілон Маск гарно зорієнтувався і продав акції компанії на мільярди доларів перед їх падінням  За даними Wall Street Journal Маск додав до свого статку 3,6 мільярди доларів. 

 Як зауважило видання, мільярдер позбувся цінних паперів незадовго до виходу квартального звіту виробника електромобілів.

Наприкінці грудня Маск за кілька днів продав акції, а вже на початку січня Tesla опублікувала результати, які розчарували інвесторів та призвели до подальшого падіння цінних паперів компанії.  З'ясувалося, що компанія збільшила показники на 40%, але це все одно виявилося нижчим за очікування.

Звіт з'явився 2 січня, його опублікували вже після закриття американського ринку, а уже наступного дня котирування Tesla на NASDAQ втратили більше 12 %, а вартість переданого Маском пакету акцій знизилася на 1,2 мільярди доларів.

Загалом, з початку 2022 року акції компанії обвалилися на 68%. І справи ідуть дуже кепсько, цінні папери втратили у вартості 42% у грудні – цей місяць вважається найгіршим в історії існування компанії. Перед Новим роком Маск закликав співробітників компанії не турбуватися щодо різкого падіння цінних паперів.

Нагадаємо, очільник Tesla і SpaceX, мільярдер Ілон Маск за період з листопада минулого року втратив так багато грошей, що потрапив в книгу рекордів Гіннесса. Йдеться про суму 182 мільярди доларів.

Читайте також: 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: