Стали відомі переможці Відкритого Кубку Вінниці з інтелектуальних ігор

 Стали відомі переможці Відкритого Кубку Вінниці з інтелектуальних ігор

З 29 жовтня по 8 листопада у Міському палаці мистецтв відбувся ювілейний - 25-й Відкритий Кубок Вінниці з інтелектуальних ігор на призи міського голови

У турнірі з гри «Що? Де? Коли?» взяли участь 39 шкільних та 51 доросла команди. Серед шкільних команд в молодшій віковій групі перемогли представники фізико-математичної гімназії №17, в середній віковій групі - команда «Перші» з міста Хмільник. В старшій віковій групі перемогла команда  «№13» ( ВТЛ).
Щодо студентських  команд, то переможців визначали окремо серед університетів та коледжів. Тож, серед університетів 1 місце у команди з Вінницького національного технічного університету, серед коледжів – з Вінницького коледжу будівництва і архітектури. Серед дорослих команд перше місце посіла команда «Бурулька і сніговики», друге місце – команда  «Тундра», третє -  команда «T.O.S.T.». 
Під час Кубку були визначені команди-переможці та призери з гри «Ерудит-квартет». Серед  шкільних команд перемогла команда «4.20.» ( ФМГ №17),  а серед дорослих – команда «Бурулька і сніговики».

8 листопада  у Палаці мистецтв  відбувся фінал  гри «Брейн-ринг» серед шкільних та дорослих команд.  Серед  школярів перемогла команда з школи №3, друге місце посіли представники фізико-математичної гімназії №17. Серед дорослих перемогла команда «T.O.S.T.»,  друге місце –  команда «АК».
За підсумками Кубку призи від міського голови отримали 26 команди – це 144 особистих призів. Виконком міської ради нагородив грамотами і грошовими преміями за значний внесок в розвиток інтелектуального руху Юрія Пасіхова, Максима Корсуна, Віктора Шемета, Сергія Штельмаха, Анатолія Теклюка, Михайла Сидорука та Віктора Байрака.
Організатори турніру: Міський палац мистецтв, департамент освіти міської ради, відділ у справах молоді та туризму міської ради. Захід пройшов за підтримки департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА. Спонсори турніру: страхова компанія «Місто» та фірма «Скрєпка».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: