На Європейській площі у Вінниці спалять опудало Путіна

На Європейській площі у Вінниці спалять опудало Путіна

Місцеві активісти проведуть акцію у центрі міста

У неділю, 18 березня на Європейській площі у Вінниці біля вежі Артинова планують спалити опудало Президента Росії Путіна.

Акцію, заплановану місцевими громадськими активістами на 11:00, організують на знак протесту проти виборів президента РФ на території окупованого Криму.

18 березня на всій території РФ, а також в окупованих Росією частинах інших держав відбудуться вибори президента Російської Федерації.

Українське МЗС закликало світову спільноту не визнавати вибори очільника Росії у зв’язку з проведенням виборів в анексованому Криму.

Окрім того, очільник МВС Арсен Аваков заявив, що поліція не допустить російських громадян до консульств та посольства РФ в Україні для голосування.

Традиція палити опудало Володимира Путіна поширена в багатьох країнах світу: так, ляльки та опудала у вигляді президента Росії неодноразово палили в Індії, Великій Британії, Сирії, Україні та в інших державах по всій планеті.

Нагадаємо, СБУ примусово повернула до РФ працівника телевізійного каналу «Росія-24» Наталію Гончарову, яка здійснювала підготовку антиукраїнських телевізійних сюжетів, в тому числі у контексті проведення виборів президента РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: