У Великодню ніч померла перша хвора на коронавірус

У Великодню ніч померла перша хвора на коронавірус

В області підтверджено 330 випадків захворювання на Covid-19

Факт смерті від коронавірусу 79-річної жінки підтвердив у повідомленні на сайті Вінницької облдержадміністрації її голова Владислав Скальський.

«Маємо перший летальний випадок, – зазначив посадовець. – 79-річна пацієнтка померла після тривалого перебування на апараті штучної вентиляції легень».

Захворювання на коронавірус у жінки підтвердили 8 квітня цього року. Про це йдеться в інформації ынтерент-видання Калинівка. Сіті. На першому етапі стан пацієнтки не був важкий. Перебіг хвороби протікав у легкій формі. Однак з часом ситуація ускладнилася і хвору перевели з Калинівської центральної районної лікарні до Вінницької міської клінічної лікарні №1. Цей заклад визначено головним у лікуванні хворих на Covid-19. На сайті також зазначено, що дехто з родичів померлої перебуває на самоізоляції. 

Станом на ранок 20 квітня в області підтверджено 330 випадків захворювання на Covid-19. Про це повідомляє облдержадміністрація. На стаціонарному лікуванні перебувають 54 пацієнти, четверо з них у важкому стані. Одна жінка, віком 52 роки, у дуже важкому стані, протягом тривалого часу вона знаходиться на апараті штучної вентиляції легень.

Як повідомлялося, 20 квітня в Україні 5710 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 151 летальний, 359 пацієнтів одужали. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: