Huawei показала чіп, створений для базових станцій 5G

Huawei показала чіп, створений для базових станцій 5G

Huawei Technologies підписала 30 комерційних договорів за технологіями 5G

Чіп може контролювати до 64 каналів

Компанія Huawei Technologies представила перший в світі чіп, створений спеціально для базових станцій 5G.

Стверджується, що Huawei Tiangang має високу продуктивність і за цим показником в 2,5 рази перевищує попередні чіпи. За рахунок використання останніх технологій такий чіп може контролювати до 64 каналів - гранично високий стандарт для галузі. Крім того, чіп підтримує високу ширину спектральної смуги на рівні 200 мегагерц.

Базові станції 5G встановлюються в два рази швидше, ніж аналогічні станції 4G, вказали в компанії.

«Huawei протягом тривалого часу вкладає сили і засоби в фундаментальні науки і технології. Ми були першими, хто зміг домогтися прориву по ключовим технологіям для широкомасштабного комерційного використання 5G», - каже член ради директорів Huawei, генеральний директор Carrier BG Дін Юнь.

На даний момент Huawei Technologies підписала 30 комерційних договорів за технологіями 5G і поставила по всьому світу понад 25 тис базових станцій 5G.

Нагадаємо, МЗС КНР виступило із заявою, в якій пригрозило Вашингтону і Оттаві кроками у відповідь, якщо США спробують провести офіційну екстрадицію однієї із керівників компанії Huawei Сабріни Менг Ваньчжоу.

До цього канадське видання Globe and Mail повідомило, що формально Вашингтон виправдовуватиме своє прохання щодо передачі Сабріни Менг Ваньчжоу під їх юрисдикцію банківськими махінації компанії Huawei в рамках порушення санкцій США щодо Ірану.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: