Американець, який 25 років ставив на ті самі числа, виграв джек-пот

Американець, який 25 років ставив на ті самі числа, виграв джек-пот

Роберт Бейлі отримав чек на суму 125 млн доларів

Щасливцем виявився 67-річний пенсіонер, колишній урядовий співробітник

Роберт Бейлі майже тридцять років ставив на ті самі числа в лотереї. Цього року, ця стратегія себе виправдала, коли він грав джек-пот у 343,8 мільйона доларів в лотерею, пише CNN.

67-річний пенсіонер, колишній урядовий співробітник у середу заявив про свої права на виграшний квиток в лотереї Powerball. Це найбільший джек-пот в історії нью-йоркських лотерей.

Всі шість чисел співпали і Бейлі вибрав можливість забрати гроші одразу і отримав чек на суму 125 396 690 доларів США – суму виграшу після обов'язкових платежів.

Чоловік купив «чарівний квиток» в магазині продуктів у Гарлемі. Він постійно купував квитки у трьох-чотирьох визначених місцях, але саме у цей день дощило, тому він швидко забіг до крамниці і вирішив купити квиток там.

«Член сім'ї дав метні ці цифри більше 25 років тому і я вірно ставлю на них», - заявив він. Коли було оголошено виграшні цифри, Бейлі був шокований.

«Я сказав собі: « це виглядає, як мої числа». Я намагався залишатись спокійним і сів дивитись шоу на своєму телевізорі. Я не спав решту ночі», - сказав він.

Загальна сума призу – 687 мільйонів доларів. Бейлі розділив джек-пот з жінкою з Айови, яка також вгадала виграшні числа.

51-річна Лерін Уест купила свій квиток в магазині у невеликому містечку в Редфілді, Айові, куди вона з сестрою зайшла за піццою та кавою. Вона щойно придбала новий будинок і це був день переїзду.

Нагадаємо, у США учасник національної лотереї Mega Millions зірвав джекпот. У проданому йому квитку були усі 6 виграшних цифр. Переможець отримає 1,6 мільярда доларів або 913,7 мільйона готівкою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: