Американські науковці розкрили спосіб знизити ризик смерті від всіх причин

Американські науковці розкрили спосіб знизити ризик смерті від всіх причин

7000 кроків в день знижують ризик смерті

Фото з відкритих джерел

Вчені провели дослідження серед 2110 жінок і чоловіків у віці від 38 до 50 років

Американські медики з’ясували, що у людей, які роблять 7000 кроків в день і більше, менше ризик смерті від всіх причин, ніж у людей, які ходять менше. Результати дослідження оприлюднені на сайті JAMA Network Open.

Вчені з Північно-Західного університету провели дослідження серед 2110 жінок і чоловіків у віці від 38 до 50 років. Дослідження почалося у 1985 році. У 2005-2006 роках учасників попросили носити акселерометр на стегні кожен день протягом тижня для вимірювання рівня фізичної активності. Після цього фахівці розділили людей на три групи.

У першій групі були люди з низьким рівнем фізичної активності. Вони робили в середньому менше ніж 7000 кроків в день. У другій – люди із середнім рівнем фізичної активності – 7000-9999 кроків в день, а в третій ті, хто проходив понад 10000 кроків на день. Спостереження велося за учасниками до 2018 року, реєструючи всі смерті.

В результаті фахівці з’ясували, що ризик смерті від всіх причин в групі учасників з високим і середнім рівнем фізичної активності був значно нижче в порівнянні з учасниками, чий рівень фізичної активності був низьким.

Нагадаємо, дослідники з Канади з’ясували, як реально можна продовжити життя тим, хто переніс інсульт. Відновлення після інсульту – довгий і відповідальний процес, що вимагає серйозного коригування свого способу життя.

Як повідомлялося, дослідники Оксфордського університету оголосили про результати дослідження тромбоцитопенії (стану з низькою кількістю тромбоцитів) і тромбоемболічних подій (виникнення згустків крові) після вакцинації від Covid-19.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: