Американський суд визнав, що ексрадник Трампа збрехав Конгресу

Американський суд визнав, що ексрадник Трампа збрехав Конгресу
Колишній радник президента США Роджер Стоун

Давній соратник Трампа Стоун був визнаний винним за всіма сімома пунктами обвинувачення, висунутими міністерством юстиції США

Суд у США визнав винним радника президента Дональда Трампа Роджера Стоуна у наданні неправдивих свідчень Конгресу у справі про втручання Росії у вибори.

Про це повідомляє CNN.

«Присяжні визнали Роджера Стоуна винним у брехні Конгресу та в інших звинуваченнях у справі, що пролила світло на заяви президента Трампа щодо зламу електронних скриньок членів Демократичної партії у 2016 році», - зазначається в повідомленні.

Давній соратник Трампа Стоун був визнаний винним за всіма сімома пунктами обвинувачення, висунутими міністерством юстиції США, серед яких — надання неправдивих свідчень у Конгресі, перешкоджання правосуддю і тиск на свідків.

Як повідомлялося, офіс спецпрокурора Роберта Мюллера, який два роки розслідував втручання РФ у вибори в США, а також можливий зв'язок штабу Трампа з росіянами, порушив справу проти колишнього радника Трампа Стоуна.

Стоуна пов'язують з передачею викрадених хакерами листів демократів вебсайту WikiLeaks під час президентських виборів у США.

Колишній помічник Пола Манафорта Річард Гейтс підтвердив суду США, що Стоун знав про хакерський злам серверів демократів, а також про наміри оприлюднити викрадені документи

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: