Чоловік після втрати роботи через коронавірус став мільйонером

Чоловік після втрати роботи через коронавірус став мільйонером

Багато австралійців втратили роботу через пандемію коронавірусу

Фото: Daily Mail

Куплений лотерейний квиток виявився виграшним

Житель австралійського міста Аделаїда, який втратив роботу через  пандемію коронавірусу, виграв в лотерею кілька мільйонів доларів. Про це повідомляє видання Daily Mail.

 «Чоловік кілька тижнів тому втратив роботу через пандемію коронавірусу, але куплений ним лотерейний квиток виявився виграшним: вписані в ньому  числа співпали з результатом розіграшу, проведеного в неділю, 12 квітня», – повідомляє видання.

«Щасливий квиток», який  дозволив виграти австралійцю 4,8 млн доларів «Щасливий квиток», який дозволив виграти австралійцю 4,8 млн доларів

Переможець лотереї буде отримувати по 20 тисяч доларів в місяць протягом наступних 20 років або всю суму загалом, що становить 4,8 мільйона доларів.

Чоловік розповів, що недавно у них з дружиною народилася дитина, і вони витратять гроші на покупку будинку.

«Я перевірив мій онлайн-рахунок минулого вечора і побачив, що виграв. Я розбудив дружину, щоб повідомити їй, і вона закричала. Це неймовірно! Я перевіряв свій рахунок багато разів, щоб переконатися, що правда виграв. Це дивовижне відчуття», - розповів щасливчик.

Чоловік зазначив, що виграш забезпечить сім'ю на все життя. «Я перебував у стресі через втрату роботи, але тепер я такий щасливий. Виграш подарував нам абсолютну фінансову свободу», – сказав чоловік.

Нагадаємо, раніше житель Великої Британії зірвав джекпот у лотереї Euromillions на суму 170 млн фунтів стерлінгів — це близько 207,8 мільйона доларів. Цей виграш став найбільшим в історії Великої Британії.

Зазначимо, у світі вже зареєстрували понад два мільйони випадків зараження коронавірусом, з них - понад пів мільйона одужали і 134 632 померли.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: