Данія заарештувала судно з росіянами на борту

Данія заарештувала судно з росіянами на борту

Судно належить Мурманському морському пароплавству

Влада Данії заарештувала біля мису Скаген судно «Нова Земля», що належить Мурманському морському пароплавству. На його борту знаходяться 19 росіян, повідомили російським ЗМІ в російській профспілці моряків.

Він нагадав, що «Нова Земля» - не перше арештоване за кордоном судно пароплавства. У липні в Іспанії заарештували теплохід «Заполяр'я», який до цих пір стоїть біля берегів Сеути.

У профспілці моряків підкреслили, що на даний момент щонайменше 80 російських моряків перебувають в складному становищі з вини судновласника, а також відзначили, що Мурманське морське пароплавство ігнорує запити профспілки про плани щодо виходу з ситуації, що склалася.

У червні в Естонії був заарештований російський паром «Петербург» за борги, що виникли в минулому році під час стоянки в Ризі. Моряки мали проблеми з продовольством і водою, екіпаж порома не отримував зарплату кілька місяців.

Нагадаємо, вночі на 1 вересня близько півночі, берегова охорона ФСБ РФ затримала на шляху з Маріуполя поблизу Бердянська український балкер Amadore

Це вже 99 затримання (безпосередньо в морі, не враховуючи перевірок перед та в Керченській протоці) з 17 травня 2018 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: