Де Росії брати гроші? Керівник «Роскосмосу» шокував поясненням

Де Росії брати гроші? Керівник «Роскосмосу» шокував поясненням

Дмитро Рогозін зазначив, що «Роскосмосу» не вистачає коштів для реалізації проєктів

фото з відкритих джерел

Рогозін запропонував надрукувати гроші замість заморожених за кордоном

Генеральний директор державної корпорації «Роскосмос» Дмитро Рогозін запропонував надрукувати гроші замість заморожених за кордоном в межах санкцій проти Російської Федерації. Про це він заявив в ефірі пропагандистського телеканалу «Росія 24».

Голова «Роскосмосу» вважає, що ці гроші треба віддати промисловості.

«Ну ось в рахунок саме цих доларів – 350 мільярдів – ми просто фізично можемо випустити свої інвестиційні гроші. ... Я вважаю це можливим... Ці гроші можна надрукувати і дати промисловості саме під найпотужніші і найперспективніші інвестиційні проекти», – сказав Рогозін.

Також Рогозін додав, що якщо його корпорація отримає хоча б один трильйон рублів з цієї суми, відбудеться «різке форсування всіх ключових програм».

«У нас реально просунута ця робота, нам зараз не вистачає коштів на неї. Якщо ці кошти були б, ми негайно штовхнули б за допомогою таких проєктів концентрацію інтелекту, технологій, промислового потенціалу, який згуртує принаймні ракетно-космічну галузь і рвоне її буквально вперед», – додав він.

Раніше повідомлялося, що російська державна корпорація «Роскосмос» обходить міжнародні санкції.

Раніше керівник «Роскосмосу» Дмитро Рогозін звинуватив американського бізнесмена Ілона Маска у постачанні до України обладнання супутникового зв'язку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: