«Джуліані роками вирішував справи в Україні»: Трамп дистанціювався від свого адвоката

«Джуліані роками вирішував справи в Україні»: Трамп дистанціювався від свого адвоката
Руді Джуліані та Дональд Трамп

На запитання, чи віддавав він розпорядження Джуліані вирушити до України, Трамп зазначив: «Ні, я не відряджав його, але він вояка, Руді – вояка»

Президент США Дональд Трамп заявив, що не віддавав розпоряджень своєму особистому адвокату Руді Джуліані їздити до України й виступати там від імені президента.

Про це глава Білого дому заявив в одному з недавніх інтерв'ю, повідомляє телеканал ABC News.

«Президент Дональд Трамп заявив, що не вказував своєму адвокатові Руді Джуліані, аби той їхав до України від його імені – попри те, що раніше він (Трамп – ред.) говорив президенту України, що той повинен поговорити з Джуліані»,- зазначається в повідомленні.

Як уточнюється, розмова відбулася під час радіоінтерв'ю з главою Білого дому напередодні. На запитання, чи віддавав він розпорядження Джуліані вирушити до України, Трамп зазначив: «Ні, я не відряджав його, але він вояка, Руді – вояка».

Крім того, господар Білого дому зробив ще одну спробу дистанціюватися від Джуліані, заявивши, що той як адвокат надає юридичні послуги не тільки президентові: мовляв, у нього багато клієнтів.

Трамп також висловив переконання, що Джуліані «роками вирішував справи в Україні». Водночас глава Білого дому зазначив, що його адвокат – добра й чесна людина, «великий борець зі злочинністю й корупцією».

Раніше повідомлялося, що федеральна прокуратура почала розслідування щодо Джуліані

Також у «Нафтогазі» стверджують, що люди адвоката Трампа намагалися встановити контроль над компанією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: