Фахівці назвали симптоми коронавіруса, які проявляються на шкірі

Фахівці назвали симптоми коронавіруса, які проявляються на шкірі
Фахівець закликав не йти відразу в лікарню при виявленні висипу на тілі, оскільки цей фактор не є гарантією зараження коронавірусом

«Найчастіше висип при захворюванні Covid-19 виявляється у молодих пацієнтів» – лікар

Висипання на шкірі і прояви сітчастого судинного малюнка на поверхні шкіри назвали можливими симптомами коронавірусної інфекції. Про це розповів завкафедрою пульмонології Сеченовського університету, професор, лікар-пульмонолог Сергій Авдєєв.

Фахівець відзначив, що найчастіше висип при захворюванні Covid-19 виявляється у молодих пацієнтів. Висипання виглядають, як великі почервоніння на шкірі, пояснив Авдєєв.

«При деяких вірусних інфекціях висип – досить характерна ознака, наприклад, при краснусі, при кору. При Covid-19 вона чимось схожа, хоча при краснусі і кору висип трошки різний», – пояснив пульмонолог.

Авдєєв закликав не йти відразу в лікарню при виявленні висипу на тілі, оскільки цей фактор не є гарантією зараження коронавірусом.

По всій Росії, згідно з даними на ранок 18 квітня, виявлено 4785 нових випадків зараження коронавірусної інфекцією в 79 регіонах. Всього на новий вірус в країні заразилися 36 793 особи в 85 регіонах, одужали 3057 пацієнтів.

Як повідомлялося, вчені назвали симптоми коронавірусу у дітей.

Нагадаємо, ВООЗ назвала самий явний симптом захворювання на коронавірус.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: