ВООЗ назвала самий явний симптом захворювання на коронавірус

ВООЗ назвала самий явний симптом захворювання на коронавірус
Хворі найчастіше прокидаються серед ночі в помутнінні і не розуміють, що відбувається навколо

«Лихоманка і температура більше 38 градусів є головними симптомами нового вірусу» – Харріс

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) назвала самий явний симптом при зараженні коронавірусом. Про це в неділю, 5 квітня, заявила представник ВООЗ Маргарет Харріс в інтерв’ю Наіль Аскер-заде, передає РІА Новини.

За словами Харріс, лихоманка і температура більше 38 градусів є головними симптомами нового вірусу. Вона зазначила, що з цим стикаються більше 90 відсотків хворих.

Крім того, вона заявила, що хворі найчастіше прокидаються серед ночі в помутнінні і не розуміють, що відбувається навколо.

Раніше повідомлялося, що директор програми ВООЗ з надзвичайних ситуацій в галузі охорони здоров’я Майкл Райан оцінив ймовірність передачі коронавіруса повітрям. За його словами, вчені в Сінгапурі зробили висновок про те, що близько шести відсотків заражень відбуваються від безсимптомних носіїв вірусу. Райан не виключив, що вірус може передаватися повітрям.

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 5 квітня в Україні 1251 лабораторно підтверджений випадок Covid-19, з них 32 летальних, 25 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 156 нових випадків.

Нагадаємо, вагітна наречена прем’єра Британії виявила у себе симптоми Covid-19.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: