Губернатор Ріо-де-Жанейро заразився коронавірусом

Губернатор Ріо-де-Жанейро заразився коронавірусом
Губернатор Ріо-де-Жанейро заразився коронавірусом
Фото: Global Look Press / Lorando Labbe / Zumapress.com

В останні дні губернатор Ріо-де-Жанейро погано себе почував через лихоманку, болі в горлі і втрату нюху

Губернатор штату Ріо-де-Жанейро Вілсон Уітцел розповів, що його тест на коронавірусну інфекцію показав позитивний результат.

Відеозвернення політик опублікував у своєму Twitter.

За словами Уітцела, він вирішив перевіритися на зараження коронавірусом, тому що в останні дні погано себе почував через лихоманку, болі в горлі і втрату нюху.

«Я буду продовжувати працювати, виконуючи медичні обмеження і рекомендації», - зазначив губернатор.

13 квітня Уітцел продовжив карантинні заходи по всьому Ріо-де-Жанейро до 30 квітня.

У документі міститься заборона на проведення масових заходів, роботу кінотеатрів, театрів і туристичних визначних пам'яток.

Як повідомлялось, кількість зафіксованих випадків захворювання коронавірусом нового типу Covid-19 у всьому світі наближається до двох мільйонів

Згідно з даними американського інституту імені Джона Хопкінса, в світі станом на ранок 14 квітня вже нараховується 1 920 618 підтверджених випадків захворювання. Понад 582 тисячі з них виявлені в США.

На другому місці Іспанія, де коронавірус виявили у більш ніж 170 тисяч осіб. Далі йде Італія, де зафіксовано понад 159 тисяч випадків зараження коронавірусом.

На четвертому місці Франція, де захворіли майже 138 тисяч осіб. Замикає п'ятірку Німеччина, де коронавірус виявили у 130 тисяч осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: